BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Ini lah AKU ...

My Photo
Wa Chenta
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
my name is Nurazua Mohamad Amin .. my birthday On 1st February 1992 .. I'am a simple girl but otak gler2 ckit .. pape pon juz happy je dgn idop .. smile always k .. pape pon bleh .. TERBAEK .. :P
View my complete profile

Wednesday, 25 May 2011

KAMPUNG .. lebih tenang .. !!

semua yg terjadi ade HIKMAH  yer kan ..
pape pon IDOP harus d teruskan ..
ak lebih senang idop mcm nie ..


SONOK dapat jmpe kwn2 ..
lepas RINDU ak kt korang .. hehe ..


smlm ak g SG BESAR ..
dgn KILA n NADIA ..

perghh .. nikmat la ..
rindu gler2 la kt sg besar uh ..
dlu ary2 pg sg besar ..
sbb ak KEJE kt sane dulu ..

sempat gak aku singgah kat tempet keje lame aku ..
rindu kat diorg ..
dpt jmpe dgn KAK ROS, SHARIL, N BOSS..
alhamdulillah semua sihat2 jew ..

terkenang blik kisah dulu ..
mcm mne ak bleh rapat dgn SHARIL ..
hmmm .. mcm2 la AKU NIE ..
pape pon HOPE SHARIL dapat ape yg dia impi kan ..
aku TETAP SAYANG KO ..

walau da x mcm dulu k ..
moge bahagia2 slalo k .. :)



p/s : x mo mengharap bnde yg x psti .. tgk awak hepi da ckp bg sye ..
BARANG LEPAS JANGAN DI KENANG ..

Tuesday, 10 May 2011

stop dreaming AZUA !!!


adoi ...
kenap la ak masih MENGHARAP benda yg x de ???
sudah2 la tu wahai AZUA ..
byk benda agi aku kne PIKIR..
dgn file CORE ABILITY x siap agi .. huhu 
poning2 .. 

sabtu nie nak BALIK KMPG ..
x saba ase yer .. kwn2 pon dok sibuk taye ble nak blik ..
org DA LME CTI , ak msih ade agi kat KOLEJ .. huhu


rindu gler3 kat KAWAN2 kat kmpg tue ..
ti kte KUAR SME2 EK .. hahahahha ..
pastu rindu SGT3 kat TEMPAT KEJE LAME ak ..
kat BOSS , kat KAK ROS, kat SHARIL , kat NABIL ..
INSYALLAH ade mse ak nk gi jenguk diorg ..


nie aku dgn AMER ..



 nie ATIRA
 nie SAKILA
nie NADIA

Sunday, 8 May 2011

UNbelieveBLE !!


ak x sangke bnde nie jdi kat aku ..
ternyata aku SILAP menyayangi org ..
terlalu lme dia menipu aku ..
sehingga aku langsng x dpt trime dia dlm idop aku ..


dah lme aku mnjge aty org .. 
dan membiarkan aty aku terluka ..
BUT NOW ! 
aku nak jge aty aku lak ..
aku x nak terus2 di lukai ..
aku nak idop hepy2 jew ..


prasaan aku terhadap laki seolah olah dah HILANG !!!
penat utk terus menyayangi org ..
org yg sebenar yew X WUJUD sme skali ..
terlalu sukar bg aku utk trime KENYATAAN nie ..


bukan aku nak jadi jahat ..
TAPI aku nak org lain tau ...
aku ade ATY DAN PRASAAN jugak ..
x bleh senang2 utk org lain melukai aty aku nie ..

kali nie mmg DUGAAN YG AMAT3 BESAR bg aku ..
moge ALLAH memberi kekuatan kat aku ..
wlau pape pon HIDOP harus di teruskan ..
banyak lagi dugaan yg mendatang selepas nie ..
HOPE aku lebih KUAT selepas nie ..

tolong la PAHAM keadaan aku sekarang ..
bende ni terlalu BERAT utk aku TERIMA ..
TOLONG la campak kan KENANGAN aku dri idop kau JAUH2 !!
X MUNGKIN hbngan kita akan jadi mcm DULU agi ..
bia kan la aku SENDIRIAN ..
jangan kau GANGGU idop aku agi ..


aku da terlalu PENAT nak memikirkan semua nie ..
aku perlukan KETENANGAN dalam idop aku ..
aku x meminta kasih sayang dari seorang LELAKI ..
aku hanye mahu KEBAHAGIAAN dalam idop nie ..
bukan FANTASY atau PENIPUAN yg REKAAN SEMATA-MATA                   ..




Wednesday, 4 May 2011

masih mencari kepastian ...

mgkin kwn2 ak kte .. 
ak nie terlalu menjage prasaan aku sbb aku msih lyn dia ..
sbb diorg tau mgkin suatu ary ti aku akn  terluka ..
tapi ..
aku x snggop luka kan aty dia ..
sbb aku SAYANG DIA SANGAT3 !!

mgkin ade org ckp aku nie bodoh ..
tapi aku X PEDULI..
sbb aku mmg mcm nie ..
ak x leh kehilangan dia ..
hope one day dia akan jdi milik aku ..
but ..
semua di tangan ALLAH ..
segala takdir aku trime ..
itu lebih baek ..

for now ..
i juz nak HAPY2 jew dgn dia ..
wlaupon aku tau ape kesan yer nnti ..

pape pon .. dia da wat aku hapy SGT3 !!
thanks ek .. thanks a alot ..
aku syg kamoo INFINITY ...
tiada had yg d tetap kan ..


CAYUNK KAMOO KETAD2 LORH !!





my mum & my dad .. :)

my mum & my dad .. :)

MY KITTEN !!

MY KITTEN !!

wif MY UNCLE !!

wif MY UNCLE !!